Palvelut

www-suunnittelu ja toteutus

Suunnittelemme Internet-, intranet-, extranet- ja mobiilisivustosi käyttötarkoituksen ja kohderyhmän mukaan. Tarvittaessa uudistamme yrityksesi koko visuaalisen ilmeen logoa myöten. Netlandin kehittämien AppRunner-tuotteiden avulla sivuille voidaan helposti lisätä dynaamisia osioita. Tarjoamme myös kaikki projekteihin liittyvät Internetin peruspalvelut, kuten palvelintilan, sähköpostit, yhteydet sekä domainnimien haun ja ylläpidon.

Verkkosovelluksia ja ohjelmistokehitystä mittatilaustyönä

Mikäli AppRunner-tuotteiden joukosta ei löydy mittojesi mukaista pakettia, räätälöimme ne tarpeiden mukaisiksi tai kehitämme kokonaan uusia AppRunner-sovelluksia. Myös integrointi muihin tietojärjestelmiin onnistuu monipuolisen rajapintavalikoiman kautta.

SiteRunner - kotisivut vaivattomasti

SiteRunner-julkaisujärjestelmä on edullinen ja helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla saat nopeasti monipuoliset ja näyttävät kotisivut. SiteRunner-sivusto kasvaa omistajansa mukana - laajasta sovellusvalikoimasta voit poimia käyttöösi juuri tarpeelliset ominaisuudet.

Dynaamisia verkkosivustoja AppRunnerilla

Kun perusratkaisut eivät riitä, AppRunner-julkaisujärjestelmällä voidaan toteuttaa vaativimmatkin sivustokokonaisuudet. Kaikki ominaisuudet ovat muokattavissa ja uusia toteutettavissa tarpeen mukaan.

Valmiiksi asennetut Linux-palvelinratkaisut

Laajojen verkkohankkeiden yhteydessä toimitamme tarvittaessa valmiiksi asennetut Linux-palvelinlaitteistot AppRunner-sovellustemme alustaksi. Yksittäisten Linux-palvelinten lisäksi Netlandilta saat täydelliset palvelinkokoonpanot palomuureineen sekä sähköposti-, nimi- ja tiedostopalvelimineen.