Linux-pohjaiset palvelinratkaisut

Laajojen verkkohankkeiden yhteydessä toimitamme tarvittaessa valmiiksi asennetut Linux-palvelinlaitteistot AppRunner-sovellustemme alustaksi. Yksittäisten Linux-palvelinten lisäksi saat täydelliset palvelinkokoonpanot palomuureineen sekä sähköposti-, nimi- ja tiedostopalvelimineen.

Hyödynnämme toteutuksissa Open Source -teknologioita, joista tärkeimpiä ovat Linux-pohjaiset käyttöjärjestelmät (Ubuntu, Debian, RedHat, CentOS), Apache ja NGINX www-palvelimet, PostgreSQL- ja MySQL-tietokantapalvelimet, Postfix- ja Dovecot-sähköpostipalvelimet sekä Bind DNS-palvelin.

Merkittävin referenssi tällä osa-aluella on ISP-palvelu, jonka klusteroitua ja korkean vikasietoisuuden omaavaa palvelinkokonaisuutta olemme ylläpitäneet 15 vuoden ajan. Toteutuksessa on hyödynnetty seuraavia tekniikoita esim. iSCSI, Corosync, PaceMaker, QEMU/KVM, Libvirt. Palvelua varten olemme toimittaneet tarvittavat www-, sähköposti-, DHCP-, VoIP-, nimipalvelu- ja välitys- sekä erilaista seurantaa varten olevat Linux-palvelimet. Peruspalveluiden lisäksi palvelimille on toteutettu useita käyttäjien ja palveluiden hallintaan räätälöityjä sovelluksia.