Verkko­sovellukset ja ohjelmisto­kehitys

Dynaamiset verkkosivustot koostuvat erilaisista sovelluksista. Kaikki julkaisujärjestelmän sovellukset ovat käytettävissä yhdessä tai erikseen. Yksinkertaisimmillaan verkkosovellus on tämän sivun kaltainen tekstisivu. Verkkokauppa, tiedostopankki, lomake-editori, toimintaohjeet ja niin edelleen - Netlandin hyllystä löytyy valmis ratkaisu useimpiin yleisiin tarpeisiin.

Erikoissovellukset mittojen mukaan

AppRunner-sovelluspalvelimemme ansiosta sekä uusien sovellusten luominen että olemassa olevien sovellusten räätälöinti on erittäin nopeaa. Yleissovellusten lisäksi työstämme asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä erikoissovelluksia. Asiakkaamme käyttävät sovelluksia muun muassa SMS- eli tekstiviestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen, laboratoriotulosten hallintaan, massatapahtumien ennakkoilmoittautumisten keräämiseen, näytteilleasettajien tunnistamiseen ja tuotemanuaalien jakamiseen. Esimerkkejä pitkälle mukautetuista AppRunner-sovelluksista ovat Tampereen Messujen ennakkoilmoittautumis- ja näytteilleasettajien extranet-järjestelmät sekä Fimlab Laboratoriot Oy:n WebFimlab-tutkimusjärjestelmän integraatio.

Järjestelmä­integraatiot

AppRunner-sovellukset voidaan integroida osaksi muita tietojärjestelmiä esimerkiksi XML-sanomien tai REST-rajapintojen kautta. Tietojärjestelmiinsä liitettyjä AppRunner-sovelluksia käyttävät muun muassa Fimlab Laboratoriot Oy ja Expomark Oy.

Esimerkkejä AppRunner-sovelluksista


Blogi

Kuvagalleria

Lomake-editori

Sivustohaku

SMS-palvelut

Tapahtumakalenteri

Tiedostopankki

Tiedotepalsta

Toimintaohjeet

Työajanseuranta

Usein kysytyt kysymykset

Uutiskirje

Varauskalenteri

Verkkokauppa

Yhteystiedot

Yritysrekisteri