SiteRunner - kotisivut vaivattomasti

SiteRunner-julkaisujärjestelmä on edullinen ja helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla saat nopeasti yrityksellesi tai yhteisöllesi monipuoliset ja näyttävät kotisivut. SiteRunner-sivusto kasvaa omistajansa mukana - laajasta valikoimasta voit poimia käyttöösi juuri tarpeelliset ominaisuudet.

Tuore.

SiteRunner-sivuston sisältöä hallitaan salasanalla suojatun ylläpitoliittymän kautta. Ylläpidon käyttämiseen et tarvitse uusia ohjelmia, etkä insinöörin tutkintoa - ainoastaan Internet-yhteydellä varustetun tietokoneen. Päivityksen helppouden ansiosta sivustosi sisältö on aina ajantasalla.

Edustava.

Kaiken muun hyvän lisäksi SiteRunner-sivusto myös näyttää hyvältä. Ylläpidon kautta pystyt itse muokkaamaan sivustosi ulkoasua, mm. vaihtamaan värejä ja kuvia hiirtä heilauttamalla. Halutessasi voit myös tilata mittojesi mukaisen ulkoasupaketin. Tällöin ammattilaisgraafikko toteuttaa sivustollesi toiveittesi mukaisen väri- ja kuvamaailman.

Joustava.

Lisäominaisuuksiensa ansiosta SiteRunner-sivusto kasvaa omistajansa mukana. Laajasta valikoimasta voit poimia käyttöösi esimerkiksi verkkokaupan tai organisaation viestintää tehostavan extranetin. Tai voit ottaa käyttöön mobiilinäkymän, jolloin sivusto skaalautuu "responsiivisesti" jokaiselle päätelaitteelle sopivaksi.

Luotettava.

SiteRunnerin konehuoneessa jylisee Netland Oy:n kehittämä julkaisujärjestelmä. Samaan perustekniikkaan luottavat muun muassa Fimlab Laboratoriot Oy, Tuusulan kunta, Tampereen Messut Oy sekä TAYS Sydänkeskus Oy.

Vaivaton.

Täytä ja lähetä tilauslomake, niin upouusi SiteRunner-sivustosi on palveluksessasi parissa päivässä. Tilauslomakkeen, hinnaston ja tuhdin tukun lisätietoa löydät osoitteesta www.siterunner.fi .


Tutustu ja tilaa

Ps.

Kun perusratkaisut eivät riitä, SiteRunnerin isoveljellä AppRunner-julkaisujärjestelmällä voidaan toteuttaa vaativimmatkin sivustokokonaisuudet.