Tietoa yrityksestämme

Netland Oy

PERUSTAMISVUOSI: 1996
TUNNUS: 1054728-8
KOTIPAIKKA: Sastamala

 

Netland Oy on verkkosivustojen ja -sovellusten toteuttamiseen erikoistunut ohjelmistotalo.

Yrityksemme kuuluu Internetin pitkäikäisimpiin konkareihin, sillä aloitimme toimintamme jo vuonna 1996. Toimitilamme sijaitsevat Sastamalassa, aivan Tampereen lähituntumassa.

Yli kahdenkymmenen vuoden kokemus näkyy Netland Oy:n arkisessa aherruksessa kykynä keskittyä olennaisiin asioihin: sujuvaan asiakasyhteistyöhön sekä tuotteidemme korkeaan laatuun ja helppokäyttöisyyteen. Olemme myös onnistuneet tavoitteissamme, minkä merkkinä useat asiakassuhteemme ovat jatkuneet tiiviinä vuodesta toiseen.

Tarjontamme kattaa Internet-sivustoihin liittyvien palveluiden lisäksi intranet-, extranet- ja mobiiliratkaisut asiakkaan mittojen mukaan. Palvelupalettiamme värittävät myös asiakaskohtaiset erikoissovellukset esimerkiksi sähköisen liiketoiminnan saralla. Tekniikkapuolen lisäksi Netlandissa onnistuu myös sivuston ulkoasun loihtiminen. Luonnollisesti toteutamme sivustoja myös erimerkiksi mainostoimistojen visioiden pohjalta.

Teknisellä puolella toimintamme kulmakivi on kehittämämme AppRunner-sovelluspalvelin. AppRunnerin ansiosta pystymme toteuttamaan vaativatkin verkkoprojektit nopeasti ja kilpailukykyisillä hinnoilla. Lisätietoja maan mainiosta sovelluspalvelimestamme löydät AppRunner-infosivulta.