Dynaamisia verkkosivustoja AppRunner-julkaisu­järjestelmällä

AppRunner-julkaisujärjestelmällä toteutetaan helposti päivitettäviä Internet-, intranet-, extranet- ja mobiili-sivustoja asiakkaan mittojen mukaan. Helppokäyttöisen nettiselaimella toimivan ylläpitoliittymän ansiosta ylläpitäjät voivat päivittää sivustoa ilman insinöörin tutkintoa.

Dynaaminen rakenne

Sisällön lisäksi ylläpitoliittymän kautta hallinnoidaan myös sivuston rakennetta. Ylläpitäjät voivat käyttöoikeuksiensa rajoissa lisätä sivustoon uusia sivuja ja poistaa vanhoja käytöstä.

Lisättävät sivut voivat olla yksinkertaisia tekstisivuja tai esimerkiksi tiedotepalstan ja lomakepankin kaltaisia verkkosovelluksia. Kaikissa luoduissa sivuissa on automaattisesti huomioitu myös hakukoneystävällisyys.

Muokattava ulkoasu

Tekniikkapuolen lisäksi Netlandissa onnistuu myös sivuston ulkoasun loihtiminen. Luonnollisesti toteutamme sivustoja myös esimerkiksi mainostoimistojen visioiden pohjalta.

Ulkoasuan hallintaan tarjoamme helppokäyttöistä teemaeditoria. Editorilla luodaan ulkoasuteemoja, jolloin sivuston ulkoasun voi vaihtaa toiseksi esimerkiksi joulun alla. Saman sivuston sisällä voi olla käytössä eri teemoja ja niiden hallinointia helpottaa monipuolinen periyttämistoiminto.

Kätevät käyttöoikeudet

Käyttöoikeuksien hallintaan tarjoamme lukuisia erilaisia malleja. Yksinkertaisimmissa toteutuksissa erotellaan ainoastaan sivuston loppukäyttäjät sekä keskenään tasavertaiset ylläpitäjät.

Toisessa ääripäässä sekä käyttäjien että ylläpitäjien toimia ohjataan millimetrin tarkasti käyttäjäryhmien, sivualueiden ja eritasoisten käyttäjäroolien avulla. Käyttöoikeuksien ansiosta jokainen ylläpitäjä voi rauhassa keskittyä toimenkuvaansa kuuluvien sivualueiden päivittämiseen.

Turvallinen palvelinympäristö

Toteuttamamme sivustot majailevat tietoturvallisilla Linux-palvelinkoneillamme. Laajempien sivustokokonaisuuksien yhteydessä voimme toimittaa palvelimen myös asiakkaan omiin laitetiloihin.