Tuloksellista verkkokauppaa

AppRunner-verkkokauppa on sähköisen liiketoiminnan peruspilari. Muokattavuutensa ansiosta se palvelee yhtä lailla pieniä verkkokioskeja kuin laajoja verkkotavaratalojakin. AppRunner-verkkokauppa räätälöidään aina niin toiminnallisuuksien kuin ulkoasunkin osalta täysin kauppiaan tarpeita vastaavaksi.


Responsiivinen muokattava ulkoasu

AppRunner-verkkokaupan responsiivinen ulkoasu muokataan aina kauppiaan toiveiden mukaiseksi. Responsiivisuus tarkoittaa käytännössä sitä että sivustojen navigointi ja sisällöt muokkautuvat aina niin käynnyköille, tableteille kuin pöytäkoneillekin sopiviksi. Sivuston mobiiliystävällisyys vaikuttaa suoraan myös hakukonenäkyvyyteen.


Rajoittamaton määrä tuotteita ja tuoteryhmiä sekä kattava ominaisuusvalikoima

AppRunner-verkkokauppa ei aseta rajoituksia tuoteryhmien eikä tuotteiden määrälle. Laajastakin tuotevalikoimasta saa muodostettua selkeät tuotelistaukset ryhmittelemällä tuotteet sopiviin pää- ja alituoteryhmiin. Kauppialla on käytettävissä kattava valikoima erilaisia valintoja ja lisätietoja, kuten optiotuotteet, myyntiyksiköt, veroluokat, varastosaldot ja hälytysrajat sekä monipuoliset alennuskoodit.


Kanta-asiakkaiden rekisteröinti

AppRunner-verkkokaupassa voi tehdä vapaasti ostoksia ilman rekisteröitymistä, mutta rekisteröitymällä voi saada käyttöön useita toimitus- ja laskutusosoitteita, tilaushistorian, toivelistat sekä mahdollisuuden jättää tuotearvosteluita. Kanta-asiakkuuteen voi yhdistää myös uutiskirjeen tilauksen, jonka kautta kauppias voi tarjota etuja rekisteröityneille käyttäjille.


Asiakasryhmäkohtainen hinnoittelu

AppRunner-verkkoauppa soveltuu niin kuluttajakauppaan kuin B2B-kauppaankin. Asiakkaat voi jo rekisteröitymisvaiheessa jakaa eri käyttäjäryhmiin, kuten henkilö- ja yritysasiakkaisiin. Eri käyttäjäryhmille tuotteita voidaan tarjota eri hinnoilla. Lisäksi eri ryhmille voidaan tarjota toisistaan poikkeavia tuotevalikoimia.


Monipuoliset toimitus- ja maksutavat

Tilausten maksu voidaan AppRunner-verkkokaupassa suorittaa yhtä hyvin pankkien sähköisillä maksujärjestelmillä kuin luottokortillakin. AppRunner-verkkokaupassa on valmiudet Paytrailin ja Svean tai omien maksutapojen, esim. laskun käyttöönotolle. Toimitustavoiksi voi ottaa SmartPostin, Matkahuollon, DB Schenkerin lisäksi käyttöön omia toimitustapoja, kuten esim. noudon kalenteriajanvarauksella.


Selkeä tilaustenhallinta

Tilausliittymä tarjoaa selkeät työkalut tilausten hallintaan ja seurantaan. Liittymä pitää sisällään niin lähetysten seurantakoodit, myyntiraportit kuin automaattisesti muodostuvat lähete- yms. dokumentitkin.


Kassaliittymä ja yhdistäminen kassajärjestelmään

Verkkokauppaan on saatavilla lisäominaisuutena kassakäyttöön optimoitu liittymä, joka tarjoaa ratkaisun kivijalkamyymälän ja verkkokaupan saumattomaan yhdistämiseen. AppRunner-kassajärjestelmän avulla tuotetiedot, hinnat, varastosaldot, asiakastiedot ja tilaukset pysyvät aina ajantasalla.

AppRunner-verkkokauppa on myös mahdollista integroida suoraan muihin tietojärjestelmiin, kuten tilaus- tai varastotietokantaan.

 

Keskeisiä ominaisuuksia


Ulkoasun ja toiminnallisuuksien räätälöitävyys

Kattava ominaisuusvalikoima

Asiakasryhmäkohtainen hinnoittelu ja alennuskoodit

Monipuoliset toimitus- ja maksuvaihtoehdot

Selkeä tilaustenhallinta ja myyntiraportit

Integroitavuus erilaisiin tieto- ja kassajärjestelmiin

Referenssejä

Depend
Heinon Leipomo
Naantalin Hopeapaja
REQ

Ota yhteyttä

Varaa aika esittelyyn ja pyydä tarjous myynti@netland.fi .