Virtuaali-Tuusula

Virtuaali-Tuusula esittelee Tuusulan monipuolista historiaa ja värikästä nykypäivää eri teemojen ympärille kootuilla virtuaalipoluilla. Sivustolla on yhdeksän virtuaalipolkua, jotka esittelevät muun muassa Tuusulanjärven ympäristöä, Jokelan ja Kellokosken historiaa sekä Hyrylän seutua. Kohteita sivustolla on yli 120. Polkujen kohteisiin voi tutustua tekstien, valokuvien, videoiden ja palveluun integroitujen Google-karttojen avulla.

Virtuaali-Tuusula-sivusto on tarkoitettu kaikille Tuusulasta kiinnostuneille. Sivusto on toiminut Tuusulan historian tietolähteenä muun muassa koulujen opetuksessa ja historianharrastajien ja -tutkijoiden kesken. Sivuston suosiosta kertoo yli 25 000 vuosittaista vierailua.

Virtuaali-Tuusula julkaistiin ensimmäisen kerran verkkosivustona vuonna 2013 Tuusulan kunnan, Tuusulan seurakunnan ja Tuusula-Seuran yhteishankkeena, jonka jälkeen Tuusulan museo on vastannut sivuston ylläpidosta ja kehittämisestä. Vuonna 2023 tehdyn uudistuksen yhteydessä sivuston käytettävyyttä ja sen toimivuutta eri mobiililaitteilla on parannettu, sisältöjä päivitetty ja lisätty runsaasti uusia kuvia. Sivustolle räätälöidyt verkkosovellukset ja visuaalinen ilme on toteutettu Netlandissa.

 virtuaalituusula.fi

Muita  asiakkaitamme