Expomark

http://www.expomark.fi

Monikielisen internet- ja extranetjärjestelmän tekninen toteutus.

Sovellukset: Kalenteri, kuvagalleria, lomake-editori, tiedostopankki, tiedotepalsta, usein kysytyt kysymykset, uutiskirje, yhteystiedot, räätälöidyt erikoissovellukset (esim. tilaus- ja ennakkoilmoittautumisjärjestelmät).

Expomark Oy järjestää teollisuuden ja hyvinvoinnin messuja ja kongresseja eri puolella Suomea. Onnistuneiden messujen toteuttamisessa ja niistä tiedottamisessa internet- ja extranetsivut ovat tärkeässä osassa. Julkaisujärjestelmäuudistuksen myötä uudistettiin sekä Expomarkin omat kotisivut että messukohtaiset internetsivustot extranet-osioineen. Toteutuksessa on hyödynnettu laajasti AppRunnerin valmista sovellusvalikoimaa ja lisäksi räätälöitiin useita erikoissovelluksia sekä messuille osallistujien että näytteilleasettajien tarpeisiin. Mobiilikäyttäjät on huomioitu toteuttamalla kaikki sivustot responsiivisina.

Uusittu järjestelmä palvelee kaksikielisesti messukävijöitä ja näytteilleasettajia Expomarkin kotisivuilla expomark.fi ja messukohtaisilla sivustoilla kuten www.apuvaline.info .

+ Muita asiakkaitamme